Thursday, December 13, 2012

5スターマッシュルーム・リゾット - Matt Moran

誕生日にシドニーの有名レストランAriaオーナー・シェフのMatt Moranのレシピ・ブックをもらったので、早速マッシュルーム・リゾット・レシピを再現。

A celebrity chef, Matt Moran's cooking book was the best birthday gift I received this year. His mushroom risotto recipe is simple but guarantee a great result.

チキン・ストックを少しづつ加えて、お米がアルデンテ状態になるまで煮詰める。チーズを加えた後にレモンジュースを加えると、レストラン級の味に。今度はパンプキン・リゾットに挑戦する予定。

Cook the rice by adding chicken stock slowley until the rice reach al-dente. Squieezing lemon at the end of the cooking made huge diffrenet and turn the dish into a restaurant level. I will try making a pumpkin resotto next time.


詳細は下記の通り
http://www.penguin.com.au/lantern/authors/matt-moran
http://www.ariarestaurant.com/default.asp?action=article&ID=21566

No comments:

Post a Comment