Friday, September 23, 2011

ステーキハウス- the Old Brewery

パブ形式のthe Old Breweryがいつのまにか和牛ステーキがメインのステーキハウスになっていた。月曜の夜なのに満席。
The Old Brewery, once was a good old style pub, has turned out to be a steakhouse with a lot of wagyu on the menu. The restaurant was fully booked on Monday night.

おつまみを数品注文した後、グループ全員で結託してマーガレット・リバー産の「トマホーク」ステーキをオーダー。6人で2kgのステーキに挑戦。
After a selection of starters, everyong in the group agreed to tackle "the Tomahawk”; 400+day grain fed Margaret River Wagyu beef, Western Australia. Six us us challenged the 2kg wagyu steak.



とてつもなく大きい。サイドメニューのグラタンや温野菜、ステーキ・ソースもうまく選択でき、熱々のうちに食べてしまった。
It was huge. I was pretty happy with the selection of side menues (gratin, warm vegetables and steak sauce) and ate them all....

詳細は下記の通り。
http://theoldbrewery.com.au/

No comments:

Post a Comment