Wednesday, January 9, 2013

おいしいバリ - リゾート・ライフ

年末年始の連休を利用してバリ島へ。前回の飛行機での移動はモントリオールからの帰り30時間強だったので、パースから3時間30分で到着するなんて夢のよう。日本人にとっての沖縄かグアム島・サイパンというところ。もちろん飛行機はオーストラリア人でいっぱい。
Spent a long weekend during the year end holiday in Bali.  3.5 hours flight is a dream come true, especially after my previous trip of 30hours+ flight from Montreal. Bali is equivalent to Guam or Saipan islands for Japanese people.


比較的静かなリゾート地Nusa Duaに滞在。今回のテーマは”食う、泳ぐ、寝る"。初めてBlackberryも数日電源オフに。
The theme of this trip is "Eat, Swim and Sleep", even switched off my blackberry for a couple days - for the very first time.

バリ滞在中は朝食、ランチ、アフタヌーン・ティー、カクテル、ディナーの1日5食を実行。
I had 5 meals a day (breakfast, lunch, afternoon tea, cocktail drinks &snacks and dinner) during the stay in Bali to explore what Bali can offer for foorides.

ホテルでの朝食。和食も結構おいしかった。Breakfast at the hotel.




ランチはインドネシアの焼き飯ナシ・ゴレン。Nasi Goren, Indonesian style fried rice, for lunch

午後3時には本格アフタヌーン・ティー。Afternoon tea at 3pm.

カクテル・タイムの後、バリ料理のディナーへ。
Cocktail hour at 5pm followed by Balinese dinner.

夜食のおやつに、抹茶あん・モナカアイスでお腹一杯に。

 バリ情報は下記の通り
http://www.aus-world.com/wordpress/ 
(Aus-Worldはアジア行きの航空チケットに詳しい旅行代理店。スペシャル価格のチケットもウェブで宣伝している)
http://www.2indonesia.com/food.htm
http://www.balifoods.com/
http://balihotels.com/










No comments:

Post a Comment