Sunday, June 17, 2012

究極のバター- Lurpak

Robのおいしいsourdoughを食べるにはバターにも気を使う。スーパーで入るLurpakは他の市販バターに比べて価格は少し高めだが、一度culture butterを使うと他のバターは食べられなくなってしまう。
It is important to choose a quality butter to enjoy Rob's sourdough. Lurpak, available at most supermarkets, is an ultimate butter to go with quality bread. It is a bit pricey compared to other 'normal' butters but it's worth spendning a little extra.  These is no going back once switched to a culture butter.






このデンマーク製の発酵バターは食べれば食べるほどおいしい。発酵バターはヨーグルトのように活性バクテリアとクリームからできてて、濃厚で少し酸味がきいている。日本では1つ1000円ぐらいするらしい。今は常に買い置きしている。
Cultured Butter is butter made from cream that is cultured with active bacteria (similar to yogurt) and has a distinctive, slightly tangy taste (source: /www.dairygoodness.ca). Stock up in your fridge!



詳細は下記の通り


1 comment:

  1. スーパーで見かけるけど、ずっと わからずに買わずにいました。 早速買いに行ってきます! 教えて下さって ありがとうございます♪

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