Wednesday, December 28, 2011

おいしい関西- KOBE 神戸のフレンチ

久々に過ごす日本での年末年始。普段より少し活気付いている街にほっとした。
日本の“食”に対する姿勢は世界に誇れるものだと改めて実感。
It’s been a while since I spent the New Year in Japan last time. It was encouraging to feel a “buzz” is coming back to Kansai. I love Japanese perfectionism towards food – it should be considered as the pride of the Nation.
異人館などで有名な神戸の北野地区はフレンチ激戦区。ニーズもそれなりに多いのか、おいしいお店がたくさん共存している。今日は北野異人館クルベ邸を改造したセント・ジョージへ。贅沢な敷地の使い方が格好良い。
Kitano area in Kobe is a home to many French restaurants. Kobe may have higher demand for French cuisine as many French restaurants co-exist in a relatively small area. St George’s building used to be owned by a German merchant. A large well presented front yard is very welcoming.


ランチは4つのコースがあり、リューン・コースは前菜、スープ、メイン(お魚かお肉)、デザートが入っている。静かでサービスも良く、食事・景色とトータルで楽しめる。
There are four lunch courses to choose from. Lune course offers entrée, soup, main (fish or beef) and dessert. St Georges offers a holistic dining experience combined with an elegant view of its garden, terrace and classic interior.


新幹線「新神戸」駅直結のクラウンプラザ神戸ホテルから徒歩の距離なので、神戸を訪れた際は是非足を運びたい。
St Georges is located within walking distance from Crown Plaza hotel at Shinkobe Bullet train station. It is worth a visit if you are in Kobe area.


詳細は下記のとおり。 




No comments:

Post a Comment