今年は庭のオレンジが豊作、といってもまだ若い木でそのまま食べるには酸っぱいのでケーキに利用。皮をおろすと家中にオレンジの香りが広がる。
It is the time to harvest oranges in the garden. As the orange tree is still young, it is still too sour to eat fresh. I made use of fresh organic orange for baking. When grating the orange peel, the amazing scents spread around the house.
レシピ:
- オレンジ(ピール大さじ2 +オレンジ1個分のジュース)
- 溶かしバター 150g
- 卵 2個
- 砂糖 330g
- 小麦粉(Self raising flour) 270g
- グリーク・ヨーグルト 180g
1,2,3,4をクリーム状になるまで混ぜ、5.6を加えて175度のオーブンで約1時間焼くだけ
Recipe:
- Orange (grated peel - 2 tbs and juice of one orange)
- Melted butter 150g
- Eggs x 2
- Sugar 330g
- Self raising flour 270g
- Greek yogurt 180g
Mix 1-4 until it reaches creamy texture and add 5-6. Bake in 175c degree in 1 hour.
詳細は下記の通り
No comments:
Post a Comment