新聞や雑誌で活躍する、パリのコルドン・ブルー卒フードライター、Michael Boothの"Sushi & Beyond"はグルメの必読書だ。日本の「食」を追及するため、日本全国各地を詳細に渡り取材し、完璧なまでに日本の"おいしい”をこの本で紹介している。
Le Cordon Bleu trained journalist, Michael Booth's "Sushi & Beyond" is a must read for foodies. Michael traveled around Japan with his family to find the secret behind Japanese food. His pursuit for perfection to explore Japanese food makes the book a great read.
”英語が苦手だけど食べるのは好き”な人なら、英語力アップに最適の本。
A great way to improve your English for a foodie (if English is your second language) .
詳細は下記の通り。本はAmazon.comで購入可能。
http://www.michael-booth.com/
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0099516446/wwwmichaelboo-20
No comments:
Post a Comment