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Sunday, May 12, 2013

Back in Paris -サンジェルマン・デプレ


オーストラリア帰国前に24時間だけパリに滞在。シックなサンジェルマン・デプレに滞在。念願のカフェ・ド・フロールへ。
Spent the last 24 hours at Saint-Germain Depres in Paris before going back to Australia. It was a dream come true to finally visit Cafe de Floure.



 
 
パリ一と評判のベーカリーのPoilane (ポワラーヌ)も訪問。本格sourdoughに感激。Poilane, known as the best bakery in Paris, had a fantastic display of authentic sourdough!


 
やっぱりこの国の”食”に関するこだわりが好きだ。ピエール・エルメやベーカリーなどで行列しておいしものを買う、という姿勢が素敵だと思う。
I like people's approach towards good food. It is great to know that people line up at Pierre Herme and other bakeries to have quality products.

詳細は下記の通り
http://www.poilane.fr/pages/en/company_boutiques.php
http://www.pierreherme.com/



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