暑いパースの夏は、餃子とアサヒ・ビール。中華食材店で購入した餃子の皮(オーストラリア産)を利用。日本の餃子の皮よりすこし厚いので、焼き餃子より水餃子の方が向いているが、ビール、夏、テラスで食事となると焼き餃子しかない。
Gyoza and Asahi beer go very well with Perth's hot summer. Gyoza pastry (made in Australia) is available at Chinese grocery stores. Australian Gyoza pastry is a bit thicker than Japanese one and it is probably better suited for steamed Gyoza than fried, however, the Japanese style fried (yaki) Gyoza goes incredibly well with Asahi.
準備に少し手間がかかるが、焼くのは簡単。準備の段階から友人達と楽しめる。
It takes time to prepare but relatively easy to cook. A great recipe when cooking with friends.
パースでおいしい餃子を作る(又は食べる)アイディアに関するコメントは大歓迎。
I welcome any suggestions/comments on great Gyoza recipes.
詳細は下記の通り
http://www.japan-guide.com/r/e107.html
http://cookpad.com/recipe/2060241
No comments:
Post a Comment