シティで一番おいしいベトナミーズと聞かれたら、おそらく多くのシティ・ワーカーはMama Tranと答えるのではないだろうか。12時を過ぎると長い行列ができるので、小走りでMilligan Streetへ。ティクアウェイやベトナム春巻きもあるが、以前に来たことのある友人に勧められ、チキン・グリルのライス・バーミセリ(Bún Gà Nướng)を注文。いわゆるベトナム風冷麺で、ソースをかけて混ぜてから食べる。
I think most of city workers would list “Mama Tran” as the best Vietnamese lunch in the city. I almost run to the restaurant on Milligan street as customers start lining up just after 12pm. Although takeaway and Vietnamese rice paper rolls are available, I chose rice vermicelli with grilled chicken (Bún Gà Nướng) on my friend’s recommendation. She has been here several times. Rice vermicelli is basically a cold noodle dish and you need to mix the noodle, vegetable, chicken and sauce to eat.
学食スタイルの店内もなんだか懐かしい。
Canteen style interior fits perfectly to its hawker theme.
詳細は下記の通り
http://www.mamatran.com.au/
No comments:
Post a Comment